Drank catering

Drank catering

Drank catering

De kracht van Kermex zit hem in de veelzijdigheid aan mogelijkheden en het streven naar kwaliteit. Zodoende werken wij met A-merken, zoals onze partners Hertog Jan en Grolsch. Zoekt u luxere dranken zoals Champagne, Prosecco of cocktails, dan hebben wij hier ook vaste leveranciers voor. Uiteraard verzorgen wij ook non-alcoholische drankassortimenten met dranken naar keuze. Liever koffie en thee? Ook daar weten we raad mee!

Vertel ons over uw event, zodat we een duidelijk beeld hebben van de situatie. De uitstraling of uitrusting kan namelijk verschillen per event, waar een kerstmarkt, festival of bedrijfsborrel net even anders moet worden aangepakt. Wij zullen daar uiteraard in adviseren, zodat u alleen de keuzes hoeft te maken.

TAPINSTALLATIES & KOELINGEN

De meeste dranken worden gekoeld geschonken, waardoor koelkasten of zelfs koelwagens onmisbaar zijn tijdens de catering! 

Ook tapinstallaties, barren en het benodigde glaswerk leveren we graag aan u met behulp van onze all-in drankcatering. Wel zo handig om enkel met één partij contact te hebben omtrent uw event. Dranken en benodigdheden, compleet door ons verzorgd! 

Randzaken voor uw event

Bij het leveren van service, is personeel gemoeid. Zodoende kunnen wij uw event ook voorzien van een ervaren horecacrew.

Of dit nou bartenders, bediening of cocktailshakers moeten zijn, wij weten ze te vinden. Met behulp van een vast netwerk aan krachten, kunnen wij professionaliteit en een snelle doorloop garanderen. Laat ons uw event in goede banen leiden. Bekijk de Video.

Kennismaken?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden