servicegerichte festival catering

Event faciliteiten

Event faciliteiten

Als eventcateraar krijgen we een hoop praktische vragen omtrent zaken die bij events komen kijken zoals het aanvragen van vergunningen en de voorwaarden daarvan, event faciliteiten en de benodigde hoeveelheden hiervan. Gezien de ruime ervaring die we inmiddels hebben binnen de event catering, hebben we hier veel kennis en ervaring over opgedaan. Daarnaast zijn we gaan investeren in event voorzieningen en hebben we hier vaste partners voor verzameld.

Met behulp van deze event partners en onze eigen faciliteiten leveren wij bijvoorbeeld ook: festivaltenten, munten, sanitaire voorzieningen en podia. Zo kunt u alle faciliteiten bij ons aanvragen en dragen wij de zorg dat dit in orde komt. Benader ons dan ook eens vrijblijvend om het te hebben over de mogelijkheden bij uw event!

TOTAALLEVERANCIER

Als cateraar leveren wij totaalpakketten, zodat u enkel met één partij contact hoeft te hebben ten behoeve van uw event.

Hierbij kunt u denken aan hekwerk, statafels, outdoor marketing en een energievoorziening. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de organisatie van event faciliteiten en benodigdheden over aan ons. Zo kiest u voor overzicht en zekerheid tegelijkertijd. Bekijk de Video.

EVENT ADVIES

Als u voor de eerste keer een evenement organiseert op een specifieke locatie, dan vergt dit veel denk- en uitzoekwerk.

Bij Kermex denken we vanaf dat beginstadium maar al te graag met u mee. Van belang is natuurlijk dat het event een succes wordt, waardoor advies vanuit de praktijk uitkomst biedt. Laten we samen de knelpunten en oplossingen bepalen!

Kennismaken?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden