catering van eten

Food catering

Food catering

Na zo’n 40 jaar een horecagelegenheid inclusief keuken te hebben gerund, weten we wat lekkers is! Uiteraard past bij ieder moment iets anders en valt over smaak niet te twisten. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn, zodat het eten hierop kan worden afgestemd. Vaste food partners zullen hiervoor worden benaderd, waardoor kwaliteit kan worden gegarandeerd en ervaren koks, traiteurs of cateraars u zullen bedienen!

De mogelijkheden binnen de food catering zijn dus grenzeloos, waar een grootschalige barbecue, een lopend buffet of toch liever een snackwagen allen mogelijk zijn. Bent u opzoek naar iets specifiekers zoals oesters, tapas of traditionele gerechten, dan kunnen wij ook dat voor u realiseren. Geef aan wat u voor ogen heeft, dan passen wij er een mouw aan!

FOODTRUCKS & MOBIELE KEUKENS

Bij ieder evenement, past zo zijn eettent. Dit is onder andere afhankelijk van het concept, de bezoekers aantallen en voorkeuren.

Het betrekken van foodtrucks en mobiele keukens bij uw event is in ieder geval gunstig. Deze kunnen de uitstraling van het event namelijk versterken, uw gemak vergroten en zullen letterlijk en figuurlijk bij de bezoekers in de smaak vallen! Bekijk de Video.

BIOLOGISCH EN VERANTWOORD

De trends van tegenwoordig geven nog steeds een duidelijke voorkeur aan duurzaam verkregen en milieuvriendelijke voeding.

Zodra uw voorkeur hier ook naar uitgaat, dan kunnen wij ons netwerk hiervoor raadplegen. Tevens valt er met de meeste partijen ook af te stemmen wat zij op het menu zetten. Zo sluit het eten nog beter aan op uw evenement.

Kennismaken?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden