laatste nieuws

large

50ste editie Kermis Averlo

13-09-2017

Groots spektakel tijdens de jubileumeditie van de Averlose Kermis op 15, 16 en 17 september. De voorbereidingen zijn al even in gang, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat dit een weekend wordt om niet te vergeten! Daar werken we vanuit Kermex maar al te graag aan mee met onder andere ons horecateam, barren en een feesttent.

De voorpret is afgelopen woensdag al begonnen met een receptie en ‘boog maken’. Traditie getrouw worden bij een 50-jarig jubileum de oud-bestuurs- en commissieleden uitgenodigd. Het oudste lid was 94 jaar en de opkomst kwam op 150 personen. Als cadeautje hebben wij enkele vaten bier geschonken om de aftrap van het weekend dorstlessend te beginnen!

Dit weekend staat er een divers programma voor u klaar. Uiteraard passeert wederom de welbekende revue met dit jaar de titel: “De poot met de vijf schaepen”. Verschillende sketches, filmpjes en liedjes zullen hier voorbijkomen. Voor mooie spulletjes bent u van harte welkom op de grootschalige rommel- en antiekmarkt. Dit jaar vindt u daar ook ondernemers die u graag meer vertellen over hun producten en diensten.

Wat er in de avonden op de planning staat dat weet u natuurlijk allang. Genoeg gezelligheid en bijpraten in de feesttent waar een borrel en hapje niet zal ontbreken. De muziek wordt dit jaar verzorgd door band Pappa di Grazzi en het grootste slotfeest op zondag door band Fragment! Op zondag staat er ook nog een verrassing op u te wachten rond 15:00. Wat dat is, houden we nog even geheim. Eén ding is zeker: het wordt een spektakel!

Uiteraard is er ook voor de kleintjes weer van alles te doen zoals: ballon oplaten, de kinderspelen en de flitsende kermis. Kortom: genoeg reden om lekker langs te komen.

Tot snel!

Het Kermex-team


Terug naar overzicht