laatste nieuws

large

De Baakse Kermis

01-09-2016

De tijd vliegt voorbij, want 1 oktober begint De Baakse Kermis alweer! Vol enthousiasme is Kermex ook wederom van de partij bij deze ’thuiswedstrijd’ in Baak. Kermex vervult een prominente rol binnen het evenement, door samen met ‘Het Wapen van Baak’ en ‘Het Groene Hert’ de organisatie te vormen. Hierdoor worden de krachten gebundeld en zal het event tot in de puntjes zijn verzorgd.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, zodat de dagen zo soepel als mogelijk gaan verlopen voor eenieder. Dat er genoten gaat worden tijdens het driedaagse event valt namelijk te verwachten, maar hoe de dagen nou exact gaan verlopen blijft natuurlijk altijd even afwachten. Terugkijkend op de voorgaande Baakse Kermissen, gaat dat hoe dan ook goed komen!

Wij nemen weer de volledige catering op ons, waar wij met behulp van ervaren en gemotiveerd personeel gekoelde dranken zullen serveren. Uiteraard zal er ook weer voldoende te eten zijn, zodat u van alle gemakken voorzien zult zijn tijdens deze gezellige dagen. Hiernaast faciliteren wij verschillende materialen zoals een grote feesttent, verschillende zitplekken met picknicktafels en parasollen, maar ook de sanitaire voorzieningen.

Wij hopen u ook deze keer weer te zien tijdens De Baakse Kermis, tot snel!

baakse kermis FB


Terug naar overzicht