laatste nieuws

large

Dé kermis van Baak

25-09-2017

De deuren van de Baakse Kermis gaan alweer bijna open!

Traditiegetrouw vindt de Baakse Kermis medio oktober plaats. Dit jaar van zaterdag 30 september tot en met maandag 2 oktober. Als onderdeel van de organisatie kijken we hier extra naar uit en proberen we het afgelopen jaar zoals altijd te overtreffen. De plannen hiervoor zijn inmiddels gesmeed en de voorbereidingen in volle gang. Hopen dus dat het weer meezit!

Weer of geen weer, door onze grote feesttent staat u er hoe dan ook droog en warmpjes bij. Naast de tent faciliteren wij ook als drankcateraar de juiste materialen. Met de dubbele rol als cateraar en organisator, richten wij ons op de coördinatie van de activiteiten in en rondom de tent. Denk aan het stroomplan, horecateam en artiestenbegeleiding. Tevens ook het promotionele plan en de uitvoer hiervan.

Er valt dan ook weer een hoop te promoten, want de muzikale optredens van dit jaar hebben zichzelf al eens bewezen. Verwacht spetterende shows van onder andere POPGUNNN, Spot! En Millenium.

Maar is er ook lekker eten op de Baakse Kermis? Uiteraard! Een heerlijk divers buffet wordt verzorgd door de cafés uit de regio. Ook Het Wapen van Baak werkt deze keer mee aan het buffet. Het belooft een waanzinnig smakelijke voorstelling te worden, dus mis het niet!


Terug naar overzicht