laatste nieuws

large

Dorpsfeest Diepenveen

31-08-2016

Voor de derde keer op rij gaat het Dorpsfeest in Diepenveen plaatsvinden. Met een tweetal geslaagde edities voorafgaand aan deze, zijn de verwachtingen positief en kan het bezoekersaantal van vorig jaar wederom overtroffen worden. Zaak dus om goede voorbereidingen te treffen, zodat de piekmomenten goed kunnen worden opgevangen. Hier zal rekening mee worden gehouden binnen de event faciliteiten, waar de feesttent, zitmogelijkheden en barren enkele voorbeelden van zijn.

Als cateraar is het namelijk van belang dat Kermex knelpunten voorziet en diverse scenario’s in gedachten houdt, zodat er hoe dan ook optimaal kan worden genoten van de activiteiten. Met behulp van een goede voorbereiding en het uitdenken van mogelijke situaties, kan er zoveel mogelijk worden ingespeeld op gemak en genot voor de bezoekers.

Een hoog gehalte aan vermaak is immers het allerbelangrijkste! Zodoende is er ook van alles te doen op 9, 10 en 11 september. Het programma rijkt van brommertochten en lasergamen tot een flitsende kermis en feestavonden. Zo is er voor iedereen iets te doen en is het dus enkel hopen op goed weer. De programma poster is hier te vinden.

Wilt u kaarten bestellen voor het Diepenveense spektakel of wilt u foto’s zien van de voorgaande jaren, zie www.dorpsfeestdiepenveen.nl.

 

 


Terug naar overzicht