laatste nieuws

large

Free your Mind

07-06-2014

A new decade….

… en wat voor een. We zijn natuurlijk belachelijk trots dat jullie al 10 jaar lang jullie liefde voor Free Your Mind festival laten blijken, DANK! We staan daarom te popelen om aan de volgende 10 te beginnen, maar boy-o-boy er gaan wat dingen veranderen.

Dat waar we goed in zijn, blijft. Dus verwacht 3 mega stages met een degelijke techno, house en electro line-up bestaande uit de helden van weleer en aanstormend talent van de nacht. Tel daarbij op 5 knusse podia met elk een eigen karakter, een eigen hoekje en eigen geluid en muzikaal zitten we lekker. Daar waar we bekend om staan, blijft ook. Dus het ruige terrein, uitzicht op de brug, strandje langs de Rijn en ja het stofhappen hoort er ook bij. Stiekem houden wij er wel van.

Wat gaat er dan veranderen? Nou al dat andere erom heen. Dat wat een festival, een festival maakt. Decor, theater, entertainment, chill area, knusse hoekjes, goed eten en drinken, aankleding. Het wordt meer, het wordt gekker, het wordt spannender, het wordt anders, het wordt verrassender en dat de hele dag door. Onder het motto: Doe maar gewoon, wij maken het al gek genoeg.


Terug naar overzicht