laatste nieuws

large

Grootst feest in Beemte Broekland

01-08-2017

Grootst feest met 70-jarig jubileum van Beemte Broekland!

Een enorm goede reden voor een feestje is het 70-jarig jubileum van Oranjevereniging Beemte Broekland. Op 11, 12 en 13 augustus gaat dit plaatsvinden en jawel: wij zijn weer van de partij! Je kunt dus rekenen op voldoende plek aan de bar, genoeg personeel dat jouw drankjes verzorgt en een sfeervolle setting om van te genieten.

Het wordt een goed gevuld weekend met een gevarieerd programma voor jong en ouder. De exacte invulling wordt nog even geheimgehouden. Verwacht in ieder geval muziek door de 538-Roadshow, coverband SPOT! En een gastoptreden van Ronnie Ruysdael.

Uiteraard is de kermis weer present met voldoende attracties en gezelligheid. Daarnaast wordt er een buitenterras aangelegd waarop je kunt vertoeven van een hapje en een drankje. Partner Joost Jansen verzorgt dit jaar het eten vanuit houten apr├Ęs ski huisjes. Dat betekent dus lekker eten in een leuke omgeving.

Niet te vergeten: de optocht komt ook weer voorbij. Kortom, genoeg reden om langs te komen en er met zijn allen een tof weekend van te maken. Tot snel!

 


Terug naar overzicht