laatste nieuws

large

Kermex bij Varsselse Feest

12-10-2016

Zoals ieder jaar, is ook dit jaar weer het spraakmakende Varsselse Feest met allerlei activiteiten, DJ’s en optredens. Van 14 tot en met 16 oktober kan er worden genoten van een goed gevuld programma aan volksspelen, leuks voor de kinderen en feestavonden voor muziekliefhebbers. Het Varsselse Feest zal plaatsvinden in en rondom de verwarmde feesttent bij de Varsselse molen.

Gedurende de dagen wordt er goed voor u gezorgd en is er genoeg lekkers te eten en te drinken. Zo is de patat- en viskraam aanwezig en zal Kermex zorg dragen voor een netjes verzorgt drankgedeelte. Met voldoende zitruimte, vrolijke mensen achter de bar en een sfeervolle aankleding in de tent, zal dit hoe dan ook uitlopen op een succes.

Beproef ook uw eigen succes tijdens de loting, want er zijn erg veel mooie prijzen te winnen. Mocht u toch niet in de prijzen vallen, dan kunt u altijd nog uw vaardigheden op de proef stellen tijdens het handboogschieten, doeltrappen of bierpul schuiven bijvoorbeeld. Kortom, weer genoeg redenen om langs te komen en uzelf te belonen op een vermakelijk weekend.

Het volledige programma van het Varsselse Feest vindt u hier.

IMG-20160902-WA0000


Terug naar overzicht