Uitgelichte projecten

large

70 jarig jubileum Beemte Broekland

28-08-2017

Datum: 11, 12 & 13 augustus 2017

Het 70-jarige jubileum van de Oranjevereniging Beemte Broekland is geslaagd verlopen, tot grote tevredenheid van de organisatie. Ook wij als cateraar kijken positief terug op het evenement. Met een hoop bezoekers over het gehele weekend, hebben wij gelukkig ook deze editie niet stil kunnen zitten. Mede dankzij het jubileum en het fijne weer, waren vooral de middagen drukker dan voorgaande keren.

De extra terrassen kwamen hierdoor goed tot zijn recht en waren continue gevuld met mensen die van een hapje en drankje aan het genieten waren. Ons partnerschap met JJMW komt hierdoor extra goed tot zijn recht. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar verbeteren.

Diversiteit voor jong & ouder

Wat ons blijft opvallen is dat jonge en oudere bezoekers van diversiteit houden. Hier spelen we op in met behulp van ons drank- en foodassortiment het assortiment, de activiteiten op het terrein en aankleding bijvoorbeeld. Zo zorgde onze verschillende biertjes, heerlijke kibbeling en jumbopalmen voor een hoop glimlachen op de gezichten van de bezoekers!

Voor de volgende editie houden wij ons uiteraard weer aanbevolen, zodat we weer nieuwe dingen kunnen proberen. Hopelijk tot dan!


Terug naar overzicht