Uitgelichte projecten

large

Internationaal event Citroën

12-10-2016

Vol trots en genot kijken we terug op de grootschalige catering tijdens International Citroën Car Club Rally 2016 bij De Steeg. Een prachtige beleving met een fijne sfeer dankzij de vele liefhebbers, die wij niet neer hadden kunnen zetten zonder onze partner Joost Jansen JJMW.

Tijdens dit vierdaagse event verbleven er zo’n 7000 mensen op de camping, die allen voorzien werden van lunch en eten van de barbecue. Naast deze mensen zijn er ook nog veel daggasten langsgekomen, waardoor er ook op het festivalterrein kon worden gegeten bij ‘De Hollandse Snackstraat’, ‘Het Franse Bistroterras’ en diverse foodstands.

Uiteraard is ook een drankgedeelte essentieel, waardoor wij zes drankpunten hebben ingedeeld over het gehele terrein. Hierdoor konden druktes worden opgevangen en vielen wachttijden mee. Naast de reguliere barren was er ook een DuitseBiergarten waarin onder andere een BierMobiel stond met speciaalbieren van de tap.

Naast de food- en drankcatering heeft Kermex ook faciliteiten verzorgd zoals verschillende tenten tot wel 130 bij 35 meter groot, een lounge-gedeelte, diverse tafels, parasollen en dergelijke. Ook ons netwerk aan partners is goed benut, zodat hoge kwaliteit kon worden gegarandeerd.

Klik op de video hieronder voor een sfeervolle impressie van het gehele event.

Kermex Event Catering - ICCCR '16

 


Terug naar overzicht