Uitgelichte projecten

large

Tempelpop in Sint-Martinuskerk

16-06-2017

Tempelpop werd met open armen ontvangen

Altijd spannend het organiseren van een nieuw evenement. Toch was het de moeite dubbel en dwars waard, met twee succesvolle avonden tot gevolg. Dit hadden we niet anders van de grond kunnen krijgen dan de samenwerking met onze partner JJMW. Samen hebben we de organisatie ook voor onze rekening genomen, wat goed in de smaak viel. Wordt vervolgd dus. We hopen snel samen weer iets op poten te zetten.

Het was een eer voor ons om een evenement te mogen organiseren in de Martinuskerk. Dit was namelijk nog nooit eerder gebeurd. De imposante locatie leent zich daarnaast perfect voor een muzikaal event. De grote hoogte van de kerk zorgde ervoor dat muziek een enorm ruimtelijk karakter kreeg. De maximale capaciteit van 400 man resulteerde daarnaast in een intieme setting. Tevens hadden alle bezoekers hierdoor voldoende ruimte om te dansen.

Over een tweede editie is inmiddels al gesproken. Hier houden we je graag van op de hoogte. Zodra de spreekwoordelijke kogel door de kerk is vertellen we er meer over. Houd de site of ons Facebook kanaal daarvoor in de gaten. Tot snel!

 


Terug naar overzicht