Uitgelichte projecten

large

Vordense Zomerfeesten 2022

17-08-2022

Eventdatum: 22 t/m 24 juli 2022

Na enkele jaren afwachten was het eindelijk weer zover voor de Vordense Zomerfeesten. En wat was het een geslaagde editie op een prachtig zomers weekend! Logischerwijs had iedereen er zin in, wat te merken was aan de gezellige en feestelijke sfeer onder bezoekers en medewerkers. De reacties na afloop waren lovend, waarvoor nogmaals dank want hier doen we het voor!

Uitgebreide organisatie door Kermex
Dit jaar vond het evenement plaats op het festivalterrein van kasteel Vorden, waardoor de opzet anders was dan voorgaande jaren. Kermex speelde hierin een leidende rol met de organisatie van het festijn. Om de ongeveer 6000 bezoekers van alle gemakken te voorzien was het evenement opgezet met o.a. meerdere gewone en cocktail barren, diverse foodtrucks, een enorme tent, talloze zitplaatsen en statafels, sfeervolle decoratie en uiteraard voldoende faciliteiten voor een welverdiende plaspauze. In totaal hebben wij hier zo’n 40 horeca-toppers voor ingezet.

Activiteiten voor jong en oud
Zoals ieder jaar, trok ook de Kermis weer veel aandacht en waren er een genoeg andere activiteiten opgezet voor de jongere bezoekers. Zo konden zij o.a. geschminkt worden tot een prinsesje, helemaal wild gaan op de opblaas attracties en ballen gooien zonder succes maar toch een prijs winnen. Aan dansen en feesten ook geen gebrek, met optredens van de Vordense dialectband Kas Bendje, verschillende artiesten van het Vordense Songfestival en nog veel meer. Kortom, een overvloed aan gezelligheid.

Door ons samenwerkingsverband met VOV Vordense Ondernemersvereniging, Hotel Bakker en Cafe De Herberg gaan we er komende jaren ook weer wat moois van maken. Krijg alvast de smaak te pakken met onderstaande aftermovie en bekijk voor meer informatie en foto’s de officiële website www.vordensezomerfeesten.nl.

 

 

 


Terug naar overzicht