laatste nieuws

large

Rocktober Festival 2016

25-10-2016

Voor de vierde keer op rij maakt Kermex ook dit jaar weer deel uit van het rockfestival: Rocktober! Op zaterdag 29 oktober geven diverse bands een ode aan Metallica, Foo Fighters en Volbeat, door hen muziek te coveren in eigen stijl. Enkele DJ’s zullen ervoor zorgen dat ook tussen de optredens door, mooie nummers uit de rockgeschiedenis worden gespeeld.

Kermex zal er voor zorgen dat dit alles overdekt en uit de wind zal zijn met behulp van een grote ronde rockcircustent. Uiteraard zorgt dit ook voor een stukje sfeer, waar natuurlijk nooit genoeg van kan zijn! Zodoende staat onze bierkarousel tegen de tent aan, is onze DAF bierwagen op locatie en is de snackwagen aanwezig. Daarnaast zullen de vele vrijwilligers achter de bar en bij de entree een flinke steen bijdragen aan het geheel!

Zoals voorgaande jaren, zal ook dit jaar weer vol energie en spektakel zijn! Vanaf 17:00 zal de rocktent geopend zijn, dus wees welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rocktoberklarenbeek.nl en voor enkele foto’s van vorig jaar kunt u onze projectcase bekijken.


Terug naar overzicht