laatste nieuws

large

Onze steun aan Roy

18-02-2020

Met veel plezier hebben we onlangs trainingsjacks gesponsord aan Roy. Hij heeft de droom voor ogen aan de Olympische Spelen mee te doen als tennisser in 2024.

Aan dit ambitieuze doel, gaat een flinke voorbereiding vooraf. Dat realiseert de gemotiveerde Roy Kusters zich maar al te goed, waardoor de eerste stappen uiteraard al lang en breed zijn gezet. Beschikken over het juiste materiaal is hierbij noodzakelijk, hij richt zich immers op de top. Toen we Roy hierover spraken was de keuze dan ook snel gemaakt hem te steunen als kledingsponsor. Met meerdere outfits kan Roy comfortabel blijven trainen. Tezamen met zijn splinternieuwe tennisrolstoel staat hij er nu sterker voor dan ooit.

De eerste slag die Roy nu gaat slaan is op het 23ste Noordelijk Open Rolstoeltennis toernooi. Hier hoopt hij flink te presteren om vervolgens te klimmen in de ranglijst. Hij staat nou twaalfde in Nederland, dus hij is goed op weg naar de Paralympics in Parijs – 4 – 15 september 2024. Zet hem op kerel, als iemand dit kan ben jij het. We geloven in je Roy!

Lees hier meer op Contact Midden:


Terug naar overzicht