laatste nieuws

large

Wintereditie Tempelpop in aantocht

13-10-2017

De goden hebben gesproken, Tempelpop krijgt wintereditie! Laten wij allen tezamen komen om dit wonder te aanschouwen, want het belooft de eerste historische bijeenkomst te overtreffen. Zegt het voort en maak kennis met muzikale engelen en godendranken in de Sint-Martinuskerk van Baak.

Het muzikale festijn vindt ook dit jaar plaats op zaterdag en zondag. Daarop geniet u van zuivere klanken gespeeld door rockband ‘ThomasHenryRockestra’, tributeband ‘Status Quotes’, de rockers ‘Masters of Spam!’ en de wijzen uit het Oosten ‘Het Handkar Trio’.

Het gebedshuis wordt extra verwarmd om er een aangename setting van te maken. Heiligheden kunt u achterlaten in onze bewaakte garderobe. Bezoek onze buitenbar om hemellichamen te aanschouwen en hongerige magen te voeden met smakelijke snacks.

De kaartverkoop is vandaag officieel van start gegaan en u bent uitgenodigd. Passe partout kaarten zijn €12,50 en losse kaarten haalt u aan de deur voor €10,-. Informatie over verkoopadressen en openingstijden is te vinden op www.facebook.com/tempelpopbaak.

 


Terug naar overzicht